MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
Untuk pertanyaan, hubungi Whatsapp Sahaja : 0127799705 atau telefon/ sms 0127844524. PEMBERITAHUAN : Mulai Disember 2014 semua urusan boleh dibuat melalui satu talian sahaja iaitu 0127844524. Harap maklum.

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam arab asam pedas asyura award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah bubur burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri chocolate lava Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tmj tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Saturday, March 12, 2011

AKU & TIFFINBIRU

ASSALAMUALAIKUM wbt



ENTAH apa yang disibukkan
tapi memang gila punya sibuk jadi tak boleh cerita banyak-banyak... nak tunjuk satu benda jer.... yang amatlah misteri nusantara....

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^
Saya rakamkan setinggi terima kasih kepada CMG de DTS & bonda serta seluruh keluarga
atas susah payah menjamu kami yang hadir. Dengar macam kelam kabut sangat masa saya telefon malam sebelumnya tu ha.. Nanti saya nak belajar macammana nak dapatkan struktur kek yang gebus gebas macam tu... memang tak boleh lupa keenakannya.
Kepada Ayu de Citarasa Rinduan yang tak pernah jemu mengajak dan setelah dikira-kira ini merupakan pelawaan Ayu yang ke empat barulah dapat saya tunaikan janji untuk bertemu dengan Ayu. Si Yaya tak habis-habis memuji tart nenas yang Ayu bagi.. sedap sangat katanya... nom.. nom.. nom..
Kepada Kak Yatie de Sinar Kehidupanku yang amat pandai memujuk. Walaupun mekapku cair menunggu ... hehehe. p/s: Kak Yatie, kita dah lama mengidam benda tu tau... kih.. kih..
i love u, sis.
Kepada Sis Lin de Bisikan Hati yang tolong carikan sandalku, entah siapalah yang tersepak sandalku yang malang itu... hehe. Sis Lin, lepas ni tak payahlah berbisik lagi ya... hehehe.
Kepada blogger-blogger yang lain, semoga terus bersinar di alam maya...
Salam Sayang dari Alam Sari.

14 comments:

  1. assalam sari..seronoknya dapat bertemu kan..

    ReplyDelete
  2. eehh..jelessnya..kak yus dah sampai sedenak...he..he..
    mesti bestkan....

    ReplyDelete
  3. Uwaaaa....dah tayang gambar tiffin biru tu ya...akak terlupalah nak ambek gambar dngn tiffin tu...sibuk nak bergambar dngn Ben dan Mat..tu yg lupa tu...rasanya kena pergi Sedenak lagi ni sbb hp Seri tertinggal kat umah Mat...Yus, sorry ya buat Yus menunggu lama tadi...bukan salahku...salah..hehehehe..

    ReplyDelete
  4. amboi2 ramai ya jumpa geng blogger...harap kita jugak dpt jumpa satu hari nnt hehe

    pssttt...mat gebu tu mmg gebu mcm kek nya ke heheh

    ReplyDelete
  5. Sari... seronok ye berjumpa kawan2 blogger... hehehe

    ReplyDelete
  6. Semua-semua matching...baju, tudung, benda misteri tu...semua-semua matching...i like...errr cam keluar tajuk tak?

    ReplyDelete
  7. wah....
    daku kena tukar jari nie..dari si tukang penjual nasi campur kepada tart nanas..

    but..
    thanks yer sebab sudi hadir..

    http://ruhayurazali.blogspot.com/2011/03/vlog-di-sedenak-bikin-aku-naik-senak.html

    ReplyDelete
  8. hahahah!!!
    sume pakat pegang tiffin biru CMG..hihi

    ReplyDelete
  9. AsSalam kak....

    semalam x sempat nak kenal2....masa akak sampai lia dah sibuk2 nak balik sbb anak2 dah meragam...maklum lah kak ada anak kecik2 ni...

    pssstttt...raya ni nak ytempah cheese tart lah kak...dah book awal2 ni tau!!! :D walaupun semalam x dapat nak merasa....:(

    ReplyDelete
  10. kakkkkkkkkkkkkkkk...terharunya baru perasan blog lia ada dalam senarai bloglist akak....wawawawa...sedih2 naper semalam x sempat nak beramah mesra..:((((((

    andai blh ku undur masa...uhuksss

    ReplyDelete
  11. Kekekeke cerita sandal pun nak masuk ke Yusa..aduyaiiii...

    Smlm tu sekejap sangat jumpa...belum panas berbuih mulut sis nk bercerita..xpe nnti kita ada rezki kita gather2 lagi ramai2 yek..:)

    ReplyDelete
  12. assalamu 'alaikum...

    salam perkenalan n salam ukhwah...

    smlm tk sempat pun nak berkenalan n borak2...

    ooo, ada tragedi sandal hilang yer, hehehe...

    ReplyDelete

komen anda amat dihargai... terima kasih

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?